Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Opslagruimte te huur Den Haag
  Alle opslagruimtes in Den Haag en omgeving
  Opslagruimte te huur Den Haag
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Opslagruimte te huur Den Haag

  Bent u op zoek naar een opslagruimte te huur Den Haag? Wij helpen u graag op weg bij het vinden van een passende ruimte. Den Haag is de vierde grote stad van Nederland die op zakelijk gebied veel te bieden heeft. Er zijn vele grote bedrijven gevestigd in de stad waardoor Den Haag een stad is die zakelijk veel potentie biedt. Bent u op zoek naar een eigen ruimte in deze stad? Een opslagruimte kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Bent u op zoek naar een opslagruimte voor zakelijke doeleinden? Bijvoorbeeld voor het opslaan van uw voorraden voor uw winkel. Ook de termijn waarvoor u een opslagruimte zoekt kan verschillen. Heeft u een opslagruimte het hele jaar door nodig voor opslag van uw zakelijke spullen? Of zoekt u juist tijdelijk een opslagruimte, omdat u bijvoorbeeld tijdelijk spullen moet opslaan voor een verhuizing van uw zaak of voor opslag van oude spullen die vervangen worden? Alle opties zijn mogelijk. Een opslagruimte huren brengt vele vragen met zich mee: zo ook; heeft u al een idee waar u een opslagruimte wilt huren? Dicht bij de zaak of dicht bij huis? In het centrum van Den Haag, of een van de andere wijken zoals bijvoorbeeld Zuiderpark, Loosduinen, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk of Laakkwartier? Kijk hieronder verder en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod.

  Opslagruimte te huur in Den Haag en omgeving

  Weet u nog niet of u in Den Haag een opslagruimte wilt huren of liever in de directe omgeving? Ook de omgeving van Den Haag heeft een hoop te bieden! Heeft u wel eens nagedacht over het huren van een ruimte in bijvoorbeeld Scheveningen, een prachtige stad gelegen aan het strand? Of Voorburg-Leidschendam, gelegen op een oude duinenrij? Maar ook Wassenaar, Wateringen en Voorschoten zijn te vinden in de omgeving van Den Haag en bieden mogelijkheden voor opslagruimten. Naast het huren van een opslagruimte voor zakelijke redenen is het huren van een opslagruimte voor privé redenen ook mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van het huren van een garagebox om uw auto in te kunnen zetten? Of het huren van een opslagruimte voor spullen die u tijdelijk niet nodig heeft of spullen die u op wil slaan vanwege een verhuizing? Opslagruimten geven vele mogelijkheden en helpen u uw spullen beter te kunnen bewaren. Of juist ergens waar u de opslagruimte makkelijk kunt bereiken met openbaar vervoer of via de snelweg? Wat uw wensen ook zijn, we hebben een uitgebreid aanbod in Den Haag en omgeving en helpen u graag op weg bij het vinden van een passende opslagruimte!